Piknikukorv

Rakvere sealihasnäkk Rannarootsi grillvorstid
Maks ja Moorits grillvorst juustuga Kühne mee bbq kaste
Felix grillsalat Felix minikurk Ybarra oliivid
Farmi juustusnäkk Suitsusigar Puri leib
Kalev kaeraküpsis Anneke sokolaad Kannel trühvel

In laste-pidu

Võileivatort singi ja juustuga

Vähese laktoosisisaldusega toorjuust, laktoosivaba majoneesivõie, tume vormisai, hele vormisai, juust 9%, sink 13%, majonees, kirsstomat, riivleib, punane redis, persillade maitseaine, frillis salat, keedusool 0,9%.

In peo-pakett-2

Frensi lihavalik

Kana-peekonirullid (u.20 tk), juustutäidisega singirullid (u.20 tk), sealihavardad (10 tk), lihapalli-kornišoni vardad (10 tk), pattisonid, marineeritud kännuseened, punane sibul, tomat, jääsalat, kurgi-sinepi kaste, tüümian

In peo-pakett-1

Ahjus küpsetatud kana

Jahvata musta pipra terad. Lisa suitsutatud paprika pulber ja soolahelbed.
Pese ning kuivata sidrun ja apelsin. Viiluta pool sidrunit ja pool apelsini, tükelda ülejäänud pool. Eemalda kananahk kaelalt ning pista sidruni- ja apelsiniviilud ning rosmariini oksad kana naha alla. Pane ülejäänud puuviljad kõhuõõnde. Hõõru kananahk oliiviõliga üle, seejärel maitseaineseguga. Pane kana küpsetusnõusse ja ahju, küpseta 150 kraadi juures. Kuumuta kanapuljong. Lase kanal küpseda pool tundi ja seejärel kalla kanapuljong küpsetusnõusse kanale peale. Kalla kuuma puljongit kanale iga 15 minuti pärast. Kogu küpsetusaeg kokku on umbes 2 tundi. Kontrolli kana küpsusastet kanakoiba oksaga torkides. Kanast tulev vedelik on selge, kui kana on küpsenud. Lase kanal seista natuke aega enne serveerimist. Serveeri riisi ja salatiga. Ka kana küpsetamisel tekkinud kaste on sobiv serveerimiseks.

In a-la-carte, liharoad

Supp- see õige!

Kuumutage 2 spl oliiviõli suures paksupõhjalises kastrulis. Kuumutage õlis hakitud sibulad, küüslauk, apteegitill ja tomatid. Lisage segule apteegitilli seemned, petersell, tüümian, loorberileht, apelsinikoored, aniisiliköör ja pool safranist. Kuumutage madalal temperatuuril kolm minutit, pidevalt segades. Maitsestage soola ja pipraga ning jätke jahtuma.

In a-la-carte, supid

Kerge kitsejuustu-spinatilasanje

Kuumuta piim keemiseni ja paksenda see heleda Maizena-paksendajaga. Sega spinat piima hulka ning maitsesta segu soola ja pipraga. Aseta võiga määritud vormi põhja kiht spinatikastet ja seejärel kiht lasanjeplaate, korda seda kaks korda. Lisa iga kihi vahele kitsejuustu tükikesi ja piiniaseemneid. Puista pinnale riivitud pitsajuustu ja küpseta lasanjet 175 kraadises ahjus 45-60 minutit.

In a-la-carte

Sealiha wok

Tükelda sealiha õhukesteks viiludeks. Keeda riis. Lõika porgandid, kapsas ning paprika õhukesteks viiludeks. Prae sealihaviilud kuumal pannil õlis, lisa juurviljad, prae mõned minutid, lisa riis ning prae kuni ained on kuumad. Lõpuks lisa kaste ning seesamiseemned ja soojenda. Lisa sool või sojakaste vastavalt maitsele. Garneeri soolapähklitega.

In liharoad